Tömegközlekedéssel:

- 33 és 133 autóbusszal a Bartók Béla úti megállóig, majd elfordulni egyből jobbra, végigmenni a vasúti aluljárón, a lépcsőn felévre továbbmenni egyenesen kb. 120 métert egyenesen egészen telephelyünkig.

- Campona buszvégállomásról vagy Budatétényi Sorompó buszmegállóból a 13, 13A, 113 és 113A autóbuszokkal Baross telep megállóig, majd elfordulni jobbra és kb. 100 métert egészen telephelyünkig.

Vonattal:

Barosstelep megállónál leszállva át az aluljárón és a Bartók Béla úton 150 m séta. (Kőbánya-Kispestről és Budapest-Déli pályaudvarról indulnak vonatok átlag fél óránként.)

Gépjárművel:

A Nagytétényi úton a Camponát elhagyva enyhén jobbra a Minta utca-Dráva utca útvonalon, majd jobbra a Bartók Béla útra kanyarodva kb. 100 méter. Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban.

vagy

A 7-es úton azaz Balatoni út  (régi 70-es út) a városközpontból kifelé haladva a Szoborpark után kb. 2 km-re a lámpánál balra fordulni a Bartók Béla útra. Kb. 1,8 km balra. Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban.

 Érd-Diósd irányából autóúton:

 A 7-es úton azaz Balatoni út  (régi 70-es út) Diósd táblát elhagyva kb. 3 km után az első lámpánál jobbra fordulni a Bartók Béla útra. Kb. 1,8 km balra. Ingyenes parkolási lehetőség az udvarban.

 M0 autópálya Budapest-dél irányból:

 Nagytétény kihajtónál lejönni, jobbra fordulva a Párhuzamos útra, majd kb. 1,2 km múlva balra kanyarodni a Bartók Béla útra. Kb. 100 méter jobbra, ingyenes parkolási lehetőség az udvarban.

Az M0 autópálya ezen szakasza nem díjköteles!

 M0 autópálya észak felől (M1, M6, M7 autópályák irányából):

 Nagytétényi kijárónál lejönni, jobbra fordulva 200 méter múlva körforgalomban első kijárat jobbra. Át az aluljárón, kb. 400m az út végén jobbra. A Párhuzamos úton kb. 1,3 km múlva balra kanyarodni a Bartók Béla útra. Kb. 100 méter jobbra, ingyenes parkolási lehetőség az udvarban.

Az M0 autópálya ezen szakasza nem díjköteles!